-33%
Quickview

1001 животни, които да откриеш по света

4.00 лв. 5.99 лв.

Ярките и живи илюстрации показват къде живеят животните по света. Децата с удоволствие ще откриват познати и екзотични животни – от агънцата на село до броненосците в дъждовната гора. С изобилие от неща за откриване, преброяване и обсъждане тази красиво илюстрована книга осигурява на децата часове, пълни със забавление. Тя им помага да придобият ва..

-33%
Quickview

1001 неща, които да откриеш в града

4.00 лв. 5.99 лв.

Бляскав карнавал, живописно рибарско пристанище, градски парк и многолюдна търговска улица – това са само няколко от местата, които малките читатели ще посетят, докато пътуват из градовете по цял свят. С изобилие от неща за откриване, преброяване и обсъждане тази красиво илюстрована книга осигурява на децата часове, пълни със забавление. Тя им пома..

-33%
Quickview

1001 неща, които да откриеш в морето

4.00 лв. 5.99 лв.

Изпълнена със скрити неща и морски животни, които децата трябва да преброят или за които да говорят, тази книжка с невероятните си картинки подсигурява часове на забавление в търсене на отговори и скрити загадки. Малките читатели ще се наслаждават да откриват тайните на морето, докато наблюдават косатки на хоризонта, търсят рибки в кораловия риф ил..

-33%
Quickview

1001 неща, които да откриеш на село

4.00 лв. 5.99 лв.

Броенето на овце никога не е било толкова забавно! Ярките и живи илюстрации показват селски стопанства от цял свят. С изобилие от неща за откриване, преброяване и обсъждане тази красиво илюстрована книга осигурява на децата часове, пълни със забавление. Тя им помага да придобият важни знания и умения за думите и числата. Подходяща за деца над 2г. ..

-31%
Quickview

4 умни диска с 30% отстъпка!

9.00 лв. 12.98 лв.

УМЕН ДИСК 1  Да се учиш да четеш, може да е хем лесно, хем забавно! Открий над 40 двусрични думи! Двете части на „Умен диск 1“ съдържат над 40 двусрични думи. 24 от тях са илюстрирани с картинки, а за да открият останалите, децата ще трябва да проявят съобразителност и изобретателност. „Умен диск 1“ помага на детето да свързва срички в думи и ..

-25%
Quickview

Babymoov 2 в 1 Електрически стерилизатор Turbo Steam Plus

89.00 лв. 119.00 лв.

Babymoov 2 в 1 Електрически стерилизатор Turbo Steam PlusTurbo Steam Plus на Babymoov e електрически стерилизатор, който се превръща в сушилник за бебешки шишета и ви спестява усилия и място! Стерилизаторът има голям капацитет - почиства до 6 бутилки наведнъж.Новаторски дизайн - централната структура и поставките имат уникални дюзи за насочване на ..

-50%
Quickview

Babymoov Tукан с щипка

8.95 лв. 17.90 лв.

Babymoov Tукан с щипкаХарактеристики: Универсална щипка за закачане навсякъде (колата, количката, леглото ...)Вибрираща кутия Шумяща материя Еластични крачета за разтягане Технически качества: Полиестер (текстил) - АБС (щипка)Размери: 26 x 5.5 см..

-50%
Quickview

Babymoov Активна гимнастика за вана

24.50 лв. 49.00 лв.

Babymoov Активна гимнастика за вана Характеристики:Може да се закрепи на стената на ваната4 много стабилни приспособления за залепванеВкл. 3 играчки, които могат да се свалят 1 огледало, 2 пръскащи животинчета за вана   Технически качества:100 % полиестерГолемина: 62 x 30 x 4 см..

-29%
Quickview

Babymoov Бебефон Easy Care

89.00 лв. 125.00 лв.

Babymoov Бебефон Easy CareБебефон Easy Care е с голям радиус на предаване на сигнала. Има възможност за избор между два канала (честоти).Характеристики:Радиус на действие: до 500 метра Ниска мощност на излъчване2 аларми: визуална и звукова аларма2-канален Vox функция (Непрекъснат или автоматичен сигнал) Аларма при слаби батерииТехнич..

-30%
Quickview

Babymoov Бебефон Slim

223.30 лв. 319.00 лв.

Babymoov Бебефон SlimBabymoov Бебефон Slim комбинира няколко уреда - бебефон с голям обхват, стаен термометър и музикална кутия с приспивни мелодии.Характеристики: Ултра компактен: Приемник 17 мм. и предавател 26 мм 16 подканали за избягване на интерференции  3 аларми: звукова/оптическа/вибрираща функция Радиус на действие: 1000..

-50%
Quickview

Babymoov Гъсеница за баня

9.95 лв. 19.90 лв.

Babymoov Гъсеница за баняИграчка за баня във формата на гъсеничка с разглабящи се части.Характеристики:5 плуващи играчки с голямо разнообразие на уникални щампи и контрастиращи цветове1 играчка за нареждане: бебето развива двигателните си уменияЕргономична: удобна форма, лесна за захващанеPVC без фталат..

-50%
Quickview

Babymoov Жираф неваляшка

44.50 лв. 89.00 лв.

Babymoov Жираф неваляшкаЗабавен комплект Жирафче невеляшка, който ще заплени бебчо. Играчката комбинира различни елементи и игри, които подпомагат развитието на детето. Има Забавна кукла невеляшка, която бързо се превръща в кукла-ръкавица за домашен куклен театър. Така мама и татко ще могат да разказват забавни, развиващи въображението и възпр..

-50%
Quickview

Babymoov Жираф-музикант

17.45 лв. 34.90 лв.

Babymoov Жираф-музикантХарактеристики:Cтимyлиpa ceтивaтa (зpeниe и дoпиp): яpки цвeтoвe, paзлични  мaтepии и звуци.Epгoнoмичнa: пacвaщa нa зaxвaтa нa бeбeтo и cтимyлиpaщa двигaтeлнитe yмeнияРинг пoзвoлявaщ зaкaчaнeтo нa игpaчкaтa.Инoвaтивнa: дpънкaлкa c yникaлнa фopмa, пpoeктиpaнa дa cтoи изпpaвeнa и дa глeдa към бeбeтoПepящa ce тeкcтилнa чacт..

-29%
Quickview

Babymoov Кенгуру Hibiscus

99.00 лв. 139.00 лв.

Babymoov Кенгуру HibiscusНОВ ПРОДУКТ БЕЗ ОПАКОВКА!Гамата от кенгура на Babymoov предлага оптимален комфорт при носене от раждането, тъй като позволява бебето да заеме физиологична позиция - заоблено гръбче, раздалечени и вдигнати крачета. По този начин кенгуруто се адаптира към развитието на бебето. Родителите се чувстват комфортно, благодарен..

-50%
Quickview

Babymoov Коала-музикант

17.45 лв. 34.90 лв.

Babymoov Коала-музикантХарактеристики:Cтимyлиpa ceтивaтa (зpeниe и дoпиp): яpки цвeтoвe, paзлични  мaтepии и звуци.Epгoнoмичнa: пacвaщa нa зaxвaтa нa бeбeтo и cтимyлиpaщa двигaтeлнитe yмeнияРинг пoзвoлявaщ зaкaчaнeтo нa игpaчкaтa.Инoвaтивнa: дpънкaлкa c yникaлнa фopмa, пpoeктиpaнa дa cтoи изпpaвeнa и дa глeдa към бeбeтoПepящa ce тeкcтилнa чacт..

-40%
Quickview

Babymoov Комплект за баня

29.40 лв. 49.00 лв.

Babymoov Комплект за баняУдобна и компактна чантичка за аксесоари за баня.Характеристики:1 четка с ергономична дръжка1 гребен с ергономична дръжка1 плуващ термометър-хипопотам1 играчки за вана1 кръгла гъба1 кесия за баняВкл. 1 торбичка за прибиране на всички  принадлежностиРазмери: ø 40 см /38.5 x 15 см/..

-50%
Quickview

Babymoov Маймунка-музикант

17.45 лв. 34.90 лв.

Babymoov Маймунка-музикантХарактеристики: Cтимyлиpa ceтивaтa (зpeниe и дoпиp): яpки цвeтoвe, paзлични  мaтepии и звуци. Epгoнoмичнa: пacвaщa нa зaxвaтa нa бeбeтo и cтимyлиpaщa двигaтeлнитe yмeния Ринг пoзвoлявaщ зaкaчaнeтo нa игpaчкaтa. Инoвaтивнa: дpънкaлкa c yникaлнa фopмa, пpoeктиpaнa дa cтoи изпpaвeнa и дa глeдa към бeбeтo Пepящa ce тeкcти..

-50%
Quickview

Babymoov Мрежа за играчки слонче

14.50 лв. 29.00 лв.

Babymoov Мрежа за играчки слончеХарактеристики: Идеална за съхранение на играчки Може да бъде закачена за стена или за ръба на мебел Технически качества:Размер: 100 x 37 смПолиестер..

-50%
Quickview

Babymoov Музикална въртележка Дъга Зеленa

44.50 лв. 89.00 лв.

Babymoov Музикална въртележка Дъга ЗеленaХарактеристики:Уникална стойка и избор от цветове за стаята на бебето   Нови герои: шарени птичкиВъртележка с изцяло нова мелодия Технически качества:  « Завиваща » система за фиксация, може да се прикрепи към всяко легло Механична музикална кутияАБС (стойка), полиестер (текстил) Размери: В..

-50%
Quickview

Babymoov Музикална въртележка Дъга Оранжевa

44.50 лв. 89.00 лв.

Babymoov Музикална въртележка Дъга ОранжевaХарактеристики: Уникална стойка и избор от цветове за стаята на бебето   Нови герои: шарени птички Въртележка с изцяло нова мелодия Технически качества: Механична музикална кутияАБС (стойка), полиестер (текстил) Размери: Височина на стойката 68см – диаметър на въртележката 3..

-50%
Quickview

Babymoov Музикална въртележка Дъга Розовa

44.50 лв. 89.00 лв.

Babymoov Музикална въртележка Дъга РозовaХарактеристики:Уникална стойка и избор от цветове за стаята на бебето   Нови герои: шарени птички Въртележка с изцяло нова мелодия Технически качества:  « Завиваща » система за фиксация, може да се прикрепи към всяко легло Механична музикална кутияАБС (стойка), полиестер (текстил) Разм..

-50%
Quickview

Babymoov Музикална въртележка Магична джунгла 2 в 1

69.50 лв. 139.00 лв.

Babymoov Музикална въртележка Магична джунгла 2 в 1Характеристики:Нова стойка с визия на бамбук 6 разноцветни LED диода, които светят постепенно Свалящи се магнитни играчки: танцуващи и въртящи се с музика, направени да се гледат и отгоре, и отдолу Приспивната мелодия и нощната лампа мога да се активират отделно: автоматично изключва..

-50%
Quickview

Babymoov Музикално криещо се лъвче

19.50 лв. 39.00 лв.

Babymoov Музикално криещо се лъвче Характеристики:Музикална играчка лъвче с 5 различни мелодии Когато натиснеш шареното топче нагоре и лъвчето се покаже,започва да звучи мелодията. Бутон за включване/изключване на звука 100% полиестер..

-50%
Quickview

Babymoov Уред за подгряване на шишета

32.50 лв. 65.00 лв.

Babymoov Уред за подгряване на шишетаУред за подгряване, който е подходящ за подгряване на бебешки шишета и бурканчета. Има компактни размери.Характеристики: Подходящ за тесни и широки шишетаИма адаптер (кошничка) за бурканчетаВреме за затопляне - около 2 минути и 30 секунди за шише от 240мл. и около 3 минути за бурканчеИзключва автоматичноЗву..

-50%
Quickview

Babymoov Чадър с UV фактор 50+ Розов

24.50 лв. 49.00 лв.

Babymoov Чадър с UV фактор 50+ РозовПоследен брой!Практичен чадър за количка с UV защита фактор 50+ за Вашите разходки. Изцяло създаден за перфектна защита от слънцето на Вашето дете и изключително лесен монтаж.Характеристики: Клипс за захващане,който може да се монтира на рамата и чадъра да се откачаДвойно огъваща се система: на дръжката и на..

-50%
Quickview

Babymoov Шезлонг 2 в 1 In and Out

124.50 лв. 249.00 лв.

Babymoov Шезлонг 2 в 1 In and OutШезлонг Babymoov с множество функции и приложения!Характеристики:Седалка с люлееща функцияРегулиране на седалката (3 положения)Люлеещо-застопоряваща система100% дишащ материалФункция за повдигане при сядане - Удобна възглавницаКолани - 5-точкова система на сигурност2 чанти на двете страни на люлката (затворени)1 стр..

-32%
Quickview

Babymoov Шезлонг Bubble Bouncer опростена версия

95.00 лв. 139.00 лв.

Babymoov Шезлонг Bubble Bouncer опростена версия Облегалка с променящ се ъгъл: (5 позиции) и за крачетата (2 позиции) Позиции: люлееща се и застопорена Удобна сваляща се допълнителна седяща част за новородено Модерни цветове Дръжки за лесно пренасяне Сваляща се арка с играчки (2 играчки) и полулегнало положение (5 позиции) Мека и удобна седал..

-19%
Quickview

Basic Comfort Vip 2 в 1 Цвят 02

779.00 лв. 966.00 лв.

Описание Комплектът включва: Алуминиева рама Кош за новородено Летен кош Чанта Дъждобран Комарник Покривало за коша за новородено Покривало за летния кош Затворен багажник Регулируеми Амортисьори – за по-добър комфорт при возене. Предни въртящи колела с възможност за застопоряване Възможност за монтиране на двата коша в двете посоки на движение ..

-25%
Quickview

Duet Practick / Дует Практик 2в1

599.00 лв. 799.00 лв.

Описание Лека алуминиева рамка, Система за бързо и лесно сгъване с една ръка Заключване при сгъване; Много голяма и здравa дръжка, която позволява лесно управление на количката; Два отделни големи коша ; Възможност за позициониране на кошовете в двете посоки; Регулиране на позициите за изправено положение в 3 позиции; Два отделни големи сенника; ..

-48%
Quickview

Orion 3 в 1

399.00 лв. 760.00 лв.

Описание Orion e стилна и качествена количка, произведена в Полша с европейски сертификат за качество и гаранция на всички части и елементи. Иновативната й система дава възможност за лесно маневриране, стабилност на пътя, удобство и комфорт за Вас и вашето бебче, създавайки всекидневно удоволствие от разходките в парка.   Комплектът включва: ..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Bronze

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъскава рама ..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Bronze

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъскава рама ..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Ink

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъс..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Ink

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъс..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Ink

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъс..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Rock

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъс..

-11%
Quickview

Silver Cross Pacific Autograph Rock

1,778.00 лв. 1,990.00 лв.

Описание   Бъдете стилни и модерни с луксознaта бебешка количка Pacific Autograph, сътворена с висококачествени платове и гравирани детайли на логото. Впечатляващият дизайн на гумите (мулти-теренни), Ви позволяват да предприемете със стил всяко семейно приключение. В този модел са комбинирани висококачествени и луксозни тъкани, лъс..

-18%
Quickview

Silver Cross Wave-спортна седалка + кош за новородено, Charcoal

1,988.00 лв. 2,420.00 лв.

Описание Wave 2021- е с нов дизайн, и с 1 кг по-лек от преди. Трансформира се в зависимост от нуждите на вашето семейство. Може да изберете от 7 единични до двойни конфигурации, включени в комплекта в едно с адаптери и други аксесоари. Да не забравим и естествените антибактериални бамбукови тъкани, UV- защита и много други екстри, предлайки и..

-18%
Quickview

Silver Cross Wave-спортна седалка + кош за новородено, Charcoal

1,988.00 лв. 2,420.00 лв.

Описание   Wave 2021- е с нов дизайн, и с 1 кг по-лек от преди. Трансформира се в зависимост от нуждите на вашето семейство. Може да изберете от 7 единични до двойни конфигурации, включени в комплекта в едно с адаптери и други аксесоари. Да не забравим и естествените антибактериални бамбукови тъкани, UV- защита и много други екстри, пред..

Показани 1 от 39 | 456 (12 Страници)